Een botox behandeling komt tegenwoordig steeds vaker voor. De tijd dat het alleen iets voor vrouwen was is al jaren verleden tijd. Het taboe rondom botox bij mannen is duidelijk aan het verdwijnen. Dit is dan ook de reden dat steeds meer mannen besluiten om een botox behandeling te ondergaan, vooral omdat het erg veel voordelen te bieden heeft. Ben jij benieuwd wat de voordelen van een botox behandeling voor mannen zijn en wat het precies inhoudt? Wij leggen het je hier allemaal uit. Lees dus snel verder!

Hoe ziet een botox behandeling voor mannen er precies uit?

Botox voor mannen staat ook wel bekend als brotox. Voor mannen ziet de behandeling er een stuk anders uit in vergelijking met vrouwen. Dit komt onder andere omdat mannen een andere huidstructuur, anatomie en spieropbouw hebben. Zo hebben wij mannen een dikkere huid, waardoor er een hogere dosis botox nodig is. Het doel van de behandeling is echter wel hetzelfde: er jonger en mooier uitzien! Botox wordt het meest gebruikt om rimpels te verminderen. Andere veelvoorkomende behandelingen voor mannen zijn om overmatig zweten te voorkomen, verscherpen van de kaaklijn en om migraine te bestrijden. Botox kent dus veel verschillende toepassingen. Bij een behandeling voor mannen is het ook belangrijk dat de mannelijke uitstraling behouden blijft. Hierom is het aan te raden om altijd naar een arts te gaan die ervaring heeft met botox behandelingen voor mannen.

Botox behandeling voor mannen

Wat zijn fillers?

Fillers is een term die mensen vaak in verband brengen met botox. Dit is te begrijpen, omdat beide behandelingen elkaar goed aanvullen. Fillers worden gebruikt om volumeverlies te herstellen, denk hierbij aan wallen en ingevallen wangen. Het zijn injectables bestaande uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Hierdoor is de kans op allergische reacties vrijwel nihil. Door het combineren van beide behandelingen is het mogelijk dat je weer een strakke en gladde huid hebt. 

Mooi en gezondMooi en gezond

Reacties