Heb je weer eens iets stoms gedaan, moet je weer iets goed maken of wil je gewoon een keer lief zijn voor je vriendin? Lieve dingen doen voor je vriendin hoort nou eenmaal bij een relatie. Mocht je dit nog nooit hebben gedaan, zal je je moeten afvragen of het niet eens tijd wordt om dit eens een keer te gaan doen als blijk van waardering. Lieve dingen doen voor je vriendin kan enorm lastig zijn. Vrouwen denken nou eenmaal anders dan mannen. Daarom helpen we je op weg met een aantal tips. Je vriendin verrassen wordt hiermee een eitje! Lees snel onze blog!

 

Maak een ontbijt op bed voor haar

Een leuke verrassing voor je vriendin is door haar te verrassen met een ontbijt op bed. Zo weet je zeker dat zij haar dag goed begint. We hebben alvast een aantal ideeën voor je uitgewerkt zodat je extra punten kunt scoren:

  • Snij fruit in grappige, leuke vormpjes;
  • Bak pannenkoeken (in de vorm van een hart) en schrijf een lieve tekst door middel van schenkstroop. Eventueel kan je ook kiezen voor een wafel in plaats van een pannenkoek;
  • Zorg voor versgeperste sap, koffie en/of thee;
  • Haal de lekkerste broodjes/croissants bij de bakker of bak ze zelf thuis;
  • Bak een ei in de vorm van een hart;
  • Serveer yoghurt of kwark met vers fruit of muesli.

 

Favoriete snoepjes

Haal je vriendin haar favoriete snoepjes in huis. Dit is eenvoudig te realiseren, maar kan enorm veel voor haar betekenen. Dit kan je doen tijdens het halen van je boodschappen of in het tankstation wanneer je getankt hebt.

 

Schrijf een lief briefje voor haar

Een schattig briefje schrijven is een leuke verrassing voor je vriendin. Wellicht lijkt dit goedkoop, maar dat is het zeker niet. Wij, mannen, onderschatten hoe krachtig dit kan overkomen. Je kunt het briefje achterlaten op tafel of je verstopt het in haar tas, tot ze het briefje vindt. En geloof ons, haar dag is meteen goed!

 

Regel een filmavond met haar favoriete film

Weet je wat de favoriete film is van je vriendin? Mooi! Organiseer dan een filmavond met alles erop en eraan. Zelfs als je er een hekel aan hebt, zal je even moeten doorbijten: ook dit zal veel voor je vriendin betekenen. Lieve dingen doen voor je vriendin hoort er nou eenmaal bij.

 

Plan een leuke verrassing voor je vriendin

Wil je lieve dingen doen voor je vriendin? Plan een leuke verrassing in voor je vriendin. Boek een hotel, citytrip of organiseer een dagje uit voor haar. Parijs, London en Praag zijn prachtige steden die je kunt bezoeken. Heeft ze het ooit over een andere stad gehad? Door deze stad te bezoeken scoor je bonuspunten. Nog een laatste tip: berg je telefoon op en geef haar alle aandacht die ze nodig hebt.

 

Toon interesse in haar hobby’s

Als je de spijker flink op zijn kop wil slaan, dan is het van belang om te weten wat haar hobby’s zijn. Door interesse te tonen in haar hobby’s voelt zij zich belangrijk en begrepen. Ben je weer eens vergeten wat haar hobby’s zijn? Vraag het aan haar vriendinnen of check haar agenda zodat je weet waar ze dagelijks mee bezig is. Houdt ze bijvoorbeeld van dansen? Volg dan een workshop dansen. Zorg wel dat je de juiste dansstijl kiest!

 

Koop een bos bloemen voor haar

Een van de klassiekers. Bloemen kopen behoort tot ook tot lieve dingen doen voor je vriendin. Weet je wat haar favoriete bloemen zijn? Dan ben jij een echte gentleman. Mocht je dit niet weten, omdat je het gewoonweg bent vergeten of nooit hebt gevraagd, dan doen rode rozen het altijd goed. Wil je extra indruk maken? Laat de bloemen bij haar op werk bezorgen of breng ze zelf even langs op werk.

 

Geef complimenten

Geef jij je vrouwtje wel eens complimenten? Door je vriendin complimenten te geven zal zij zich zelfverzekerder te voelen. Flirt met haar in het openbaar en vertel wat je zo geweldig aan haar vindt. Is ze net naar de kapper geweest of naar de nagelstyliste? Vertel dan hoe leuk haar kapsel is of hoe mooi haar nagels zijn!

 

Vul een bad

Heeft je vriendin een lange dag gehad? Dan kan ze wel wat ontspanning gebruiken. Je vriendin verrassen kan je doen door een bad voor haar te vullen. Zo kan ze meteen in bad wanneer ze thuis is. Dit zal ze zeker waarderen.

 

Bezorg lunch op haar werk op je vrije dag

Wanneer je vrij bent, kan je een tal van lieve dingen doen voor je vriendin. Zo kan je bijvoorbeeld haar favoriete lunch op werk bezorgen. Haal een heerlijk broodje bij de bakker of maak zelf haar lunch. Omdat je ook nog eens op je vrije dag langskomt, zal dit extra voor haar betekenen.

 

Lieve dingen doen om te doen voor je vriendin: de laatste tips!

Hoe jij je vriendin verrast, maakt in principe niet uit. Belangrijk is dat jij je best doet om haar te verrassen. Lieve dingen doen voor je vriendin hoort nou eenmaal bij een relatie, dus we ontkomen er allemaal niet aan. Heb jij nog leuke ideeën? Laat het ons weten in de comments!

Reacties