Call of Duty: Warzone is sinds 10 maart 2020 te spelen op Playstation 4, Xbox One en op PC. Sindsdien is het ongekend populair. Deze immense populaire Battle Royale van Call of Duty is gratis te spelen en behoort tot een van de meest gespeelde Call of Duty ooit. Het team die als laatste overeind staat, wint de game! Makkelijker gezegd dan gedaan, want er spelen in totaal maar liefst 150 spelers mee! In deze blog geven we je essentiële warzone tips, zodat jij die warzone victory binnen weet te slepen. Lees snel onze blog!

1. Zoek een goede positie om te landen

Een goed begin zorgt ervoor dat jij snel je loadout kunt halen. Hierdoor kan je profiteren van de voordelen van je Perks en bovendien schiet je ook nog eens met je eigen wapens die zijn voorzien van de beste attachments. Kies een goede positie om te kunnen looten. Het starten van een contract, zoals een Scavenger, Recon of Bounty, kan hierbij helpen, omdat het voltooien hiervan geld oplevert.
Mocht je een plek kiezen buiten de cirkel, moet je er wel bij stilstaan dat de eerste cirkel snel beweegt. Je zult dus snel moeten bewegen om het gas voor te zijn.

2. Leer de map kennen

Door de map te verkennen weet jij hoe jij je omgeving in je voordeel kunt gebruiken. Zo kan jij je tegenstanders verrassen in een vuurgevecht en is de kans een stuk groter dat jij dit zal overleven. Zo kan jij je tegenstanders handig flanken wanneer zij denken dat ze jouw team in het nauw hebben gedreven.
3. Schiet alleen als het nodig is
Je kent het waarschijnlijk wel. Teamgenoten die op alles schieten wat zo wat beweegt. Soms is het beter om te wachten en een betere positie in te nemen, zodat jij je tegenstanders snel naar de Gulag kunt sturen. Wanneer je dit namelijk niet doet, kan je tegenstander dit overleven en kan hij terugschieten. Een goede positie speelt een belangrijke rol in je vuurgevechten.

3. Zorg voor een goede cashflow

Wanneer je voldoende geld in het spel hebt, kan je er van alles mee kopen: armor plates, killstreaks, gasmaskers, self revives, loadout drop markers of zelfs teamgenoten die de Gulag hebben verloren. Door veel te looten, contracten te voltooien en andere spelers uit te roeien, zorg je voor een goede cashflow en kan je profiteren van veel voordelen.

GamesGames

4. Profiteer van contracten

Contracten leveren niet alleen geld op. Ze leveren namelijk ook de volgende voordelen op:

  • Recon. Geeft armour plates en informatie over de volgende cirkel. Voltooi jij meer Recon-contracten, dan krijg jij steeds meer informatie over de final cirkel. Hierdoor kan jij je beter positioneren en heb je meer kans om het spel te winnen!
  • Bounty. Door bounty-contracten te voltooien krijg je veel geld als je een speler weet te elimineren. Bovendien krijg je ook nog eens informatie over de positie van deze speler. Ben je in de minderheid en zijn er geen contracten in de buurt? Dan loont het vaak alsnog om een Bounty op te pakken: je weet namelijk waar deze speler zich de komende 3 minuten bevindt, zodat jij veiliger kunt looten!
  • Supply Run. Door een Supply Run te starten, zal jij binnen twee minuten naar de betreffende Buying Station moeten bezoeken. Lukt dit? Dan kan jij gratis een self revive kit bemachtigen of een teamlid gratis terugkopen. Heb je al een self revive en is iedereen in levend? Dan kan elk teamlid een item kopen tegen een gereduceerd tarief. Let op: deze korting geldt alleen voor de teamgenoten spelers die levend zijn tijdens het voltooien van het contract.
  • Most Wanted. Het Most Wanted contract wordt vaak gezien als een “last resort”. Al je teamgenoten zijn dood en jij komt net terug uit de Gulag. Wanneer jij een Most Wanted hebt voltooid, ontvang je geld en respawnen al je teamgenoten weer! Let op: wanneer je besluit zo een contract te pakken, word je 3 minuten lang op de kaart gemarkeerd. De overige tegenstanders zullen je komen opjagen: zij verdienen hier geld mee en voorkomen dus dat je teamleden weer respawnen!

5. Zorg voor een goede communicatie

Een goede communicatie is een essentiële factor in Warzone. Zonder te communiceren weten je teamgenoten niet dat jij in gevecht bent of hulp nodig hebt. Zorg daarom voor een heldere communicatie, zodat je teamgenoten je kunnen ondersteunen. Goede teamgenoten zijn dus onmisbaar!

6. Ga alleen een gevecht aan wanneer je het kan winnen

Natuurlijk is het leuk als je veel damage kunt doen met een sniper rifle. Je moet er alleen wel bij stilstaan dat ‘gedowned’ spelers gerevived kunnen worden. Bovendien geef je ook nog eens je positie weg waardoor andere spelers jullie kunnen aanvallen. Gelukkig kan je dit beperken door gebruik te maken van supressors.

Ga dus alleen een gevecht aan wanneer je er zeker van bent dat je diegene volledig kunt uitschakelen.

7. Gebruik verschillende loadouts

Natuurlijk snappen wij dat je het liefst met je favoriete wapens speelt. Maar wanneer jij je MP5 pakt terwijl je veel open, uitgestrekte gebieden hebt, zal je relatief meer kogels nodig hebben om je tegenstander te kunnen killen. Zorg daarom dat je verschillende loadouts maakt voor bepaalde gebieden. Zo kan je optimaal gebruik maken van het terrein en pak je ook meer kills!

Hopelijk hebben jullie wat aan onze COD warzone tips en pakken jullie meer wins!

Reacties