Ben jij iemand die de hele dag koffie of thee drinkt? Dan biedt een koffie- of theebeker de uitweg. Zo kun jij je favoriete warme dranken drinken wanneer je wilt en waar je wilt. Bovendien zijn deze thermosflessen ook nog eens duurzaam, aangezien je deze niet hoeft weg te gooien na gebruik. Hiermee bespaar je niet alleen kosten, je bent ook nog eens milieubewust bezig

Neem jij je koffie- of theebeker overal mee naartoe? Dan vind je het vast belangrijk dat jouw beker er goed uit moet zien. Het moet niet alleen praktisch zijn (warmte vasthouden), maar het moet ook nog eens een mooi design hebben aangezien je er in het openbaar mee rondloopt. Op zoek naar een hippe thermosbeker die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan zijn de thermosbekers van Kambukka precies waar je op zoek naar bent!!

Deze RVS-thermosbekers van Kambukka zijn voorzien van een strak design. En dat is natuurlijk wel fijn als jij je koffiebeker over mee naar toe neemt! Deze stijlvolle én praktische thermosbekers zijn ideaal om je koffie of thee heerlijk warm te houden. Benieuwd naar de toffe thermosbekers van Kambukka? Lees snel meer! Wij beschrijven hieronder twee verschillende soorten thermosbekers van Kambukka.

ETNA! Thermosbeker

Deze Etna thermosbeker is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Deze handige koffie- of theebeker bevat een slim en gepatenteerd 3-in-1 deksel met Snapclean® technology. Het reinigen van je thermosbeker wordt hiermee zeer eenvoudig: om het mechanisme in zijn geheel eruit te trekken, hoef je deze namelijk alleen samen te knijpen. Als kers op de taart zijn de lids ook nog eens vaatwasserbestendig!

De Etna Thermosbeker is verkrijgbaar in twee maten, namelijk in 300ml en 500ml. Deze thee- en koffiebekers zijn ook nog eens 100% lekvrij! Bovendien zorgt de Kambukka thermosbeker van 300ml ervoor dat je drank tot wel 5 uur heet blijft, terwijl de thermosbeker van 500ml dit tot wel 9 uur kan garanderen!

 

OLYMPUS! Thermosbeker

De Olympus thermosbeker is, net als de Etna, te verkrijgen in twee verschillende formaten: de thermosbekers komen namelijk in 300ml en 500ml. Ook de Olympus is 100% lekvrij en het heeft dezelfde specificaties als de Etna. Je warme dranken blijven in de thermosbeker van 300ml namelijk tot wel 5 uur warm en bij de versie van 500ml is dit zelfs 9 uur. Drink je liever koude dranken? Dan is dit geen probleem. De Olympus kan er namelijk ook voor zorgen dat je drank tot 11 uur (300ml) of zelfs 20 uur (500ml) koud kan blijven! Warm of koud, de Kambukka thermosbeker zorgt ervoor dat je heerlijk kunt genieten van een drankje.

 

Exclusieve winactie bij All About Guys

Vind jij deze thermosbeker ook zo stijlvol? Dan hebben wij van All About Guys goed nieuws voor je. In samenwerking met Kambukka mogen wij namelijk een ETNA thermosbeker weggeven!

Wat moet je hiervoor doen? Volg All About Guys en Kambukka op Instagram. Like & deel vervolgens ons bericht en wie weet drink jij je koffie of thee binnenkort wel uit deze stijlvolle thermosfles!

 

Kambukka thermosfles

 

Reacties