Op 14 februari is het weer zover: dan is het alweer Valentijnsdag! Een dag vol liefde die al eeuwenlang wereldwijd wordt gevierd. Het is een dag voor iedereen. Of het nu om iemand gaat waar je verliefd op bent, waar je een relatie mee hebt of gewoonweg een vader of moeder die je waardeert om hun liefde voor jou: Valentijnsdag is een dag voor ons allemaal. Wist je dat in steeds meer landen op 14 maart, precies een maand na Valentijnsdag, Witte Dag wordt gevierd? Het is van origine een Japanse feestdag, maar inmiddels waait het over naar steeds meer andere landen. Waar de Japanse vrouwen op 14 februari chocola cadeau geven aan de Japanse mannen, gebeurt het omgekeerde op Witte Dag. Dan geven de mannen chocola aan de vrouwen als een soort van bedankje. Maar wat moet je nou als cadeautje geven aan je geliefde? In deze blog bespreekt All About Guys een super tof Valentijnsdag cadeau. Bovendien zit er ook een winactie aan deze blog verbonden. Lees dus snel verder!

Cadeau idee voor hem

Heel veel geliefden in ons land willen iets speciaals geven, dus niet slechts wat chocola, een roos of een kaartje. Maar ja, vind maar een uniek Valentijnsdag cadeautje! Voor een man is het vaak niet zo moeilijk. Een lekker luchtje of lichaamsverzorging doet het altijd wel goed bij de vrouw. Maar wat wil je nou zelf als man verder hebben dan een flesje drank of een luchtje? We hebben al vaak genoeg zulke standaard cadeautjes gekregen. Verwend worden op een originele manier is steeds lastiger aan het worden. Voor je het weet komt je geliefde aanzetten met een trui of broek die je toch maar weer gaat inruilen of voor altijd in je kast laat liggen. Wij weten echter een super tof cadeautje: een accessoire dat met minimale inspanning een blij gezicht tovert op het gezicht van de man, namelijk een heren armband in met een strak en hip design.

Modieus en minimalistisch met ARMBND

Recent is het hippe merk ARMBND gelanceerd. Het biedt een exclusieve collectie van modieuze armbanden. Het merk is voornamelijk gericht op mannen, maar wij raden als mannen blog vrouwen aan om een bezoekje te brengen aan de online store. De hippe armbanden staan voor een stijlvolle, sportieve levensstijl voor zelfverzekerde mannen met een goed verzorgd uiterlijk. Het merk wil geassocieerd worden met minimalisme in plaats van drukte en wanorde en het merk stelt kwaliteit boven kwantiteit. Deze waarden sluiten precies aan bij mannen blog All About Guys, waardoor wij een samenwerking zijn aangegaan met ARMBND! De collectie van ARMBND kan worden vergeleken met het bekende koffiemerk Nespresso: zoals George Clooney in een modieus pak geniet van zijn kopje koffie, zo geniet je als ARMBND liefhebber van een mooi image, een hippe kledingkeuze en dat alles met oog voor detail. Er zijn vele smaken en voor ieder wat wils. Hierdoor raden wij het je aan om genoeg tijd te nemen, want je bindt je graag aan het merk en je kiest duidelijk voor kwaliteit. Bovendien bepaalt de gelegenheid waar je voor kiest. Draag je een colbert, dan wil je je anders etaleren dan op het moment dat je een suède trui aan hebt.

Welke heren armband kies ik? 

De gevlochten armbanden zijn handgemaakt en Made in Holland. Ze bestaan uit hoogwaardige garen met een harde kern, waardoor ze niet snel kapot zullen gaan. Er kan worden gekozen uit enkele en gecombineerde kleuren. De verbinding wordt gecreëerd door een roestvrij stalen magneetsluiting. Die wordt aangeboden in de kleuren zwart, zilver of rosé goud. Vervolgens kan ook nog de dikte van het touw worden gekozen en biedt het merk een enkele en dubbele variant. Op die manier kan een gepersonaliseerde armband worden samengesteld, die past bij de gangbare kledingkeuze en het zelfverzekerde karakter van de hippe klant. Het geheel wordt ook nog eens geleverd in een luxe giftbox, wat het een ideale cadeau maakt voor mannen. Het enige wat je moet doen is de omtrek van de pols opmeten met een meetlint. Blijkt de maat toch niet goed? In dat geval geldt de gratis maatgarantie en belooft ARMBND dat de juiste maat armband alsnog wordt ontvangen. Overigens biedt de collectie ook vele armbanden die goed bij vrouwen passen. Wil je je geliefde verrassen? Zorg dan dat je haar pols voorzichtig opmeet zodra ze slaapt of vraag om haar pols op te meten met een excuusje. Schrijf de maat op en maak je keuze in de online store.

Exclusieve winactie

Wij van All About Guys hebben bovendien goed nieuws: wij mogen, in samenwerking met ARMBND, een armband verloten! Wil je kans maken op een zelf gekozen armband uit de collectie? Volg ARMBND en All About Guys op Instagram en laat weten wat de ideale dresscode is bij een zwarte armband met rosé gouden sluiting. Voeg #winactie toe aan je DM en wellicht kun jij binnenkort flaneren met je eigen herenarmband.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Reacties