Nadat een paar maanden geleden duidelijk werd dat Sony de Playstation 5 eind 2020 gaat uitbrengen, werd ook duidelijk dat Microsoft van plan is om dit jaar de nieuwe Xbox te gaan releasen: Xbox Series X. Recentelijk heeft Microsoft de release date van de nieuwe Xbox bekend gemaakt. Ben jij benieuwd wat de Xbox Series X release date is en hoeveel deze console gaat kosten? Wij gaan dit allemaal bespreken in deze blog. Lees dus snel verder!

Wanneer komt de nieuwe Xbox uit?

Als allereerst gaan wij in op de Xbox Series X haar release date. Microsoft heeft namelijk recentelijk bekend gemaakt dat de Xbox Series X in november van dit jaar wordt uitgebracht. Er is nog geen specifieke datum naar buiten gebracht, maar dit is al een stuk duidelijker dan wat voorheen werd gemeld. Eerst werd namelijk naar buiten gebracht dat de console zo rond de feestdagen zou verschijnen. De mensen die in november jarig zijn hebben dus mazzel! Bovendien is Microsoft van plan om nog dit jaar meer dan 50 games (!) uit te brengen die speciaal zijn gemaakt voor de nieuwe console. Het spel Halo, welke exclusief te spelen is op Xbox, zou eigenlijk tegelijkertijd met de Xbox Series X release date beschikbaar komen. Helaas is dit niet het geval aangezien de game pas in 2021 beschikbaar komt. Gelukkig komen er genoeg andere games uit!

Nieuwe features van Xbox Series X

Uiteraard heeft Microsoft enorm veel verbeteringen doorgevoerd aan haar nieuwe console. Zo is de Xbox Series X mega snel, beschikt het over veel geheugen en zijn de graphics een stuk beter in vergelijking met de vorige consoles. Al deze veranderingen zijn doorgevoerd om het spelen zo leuk mogelijk te maken. Om je een beeld te geven van deze console, kun je hieronder de Xbox Series X trailer bekijken!

Hoeveel gaat de Xbox Series X kosten?

Uiteraard is dit een zeer logische en belangrijke vraag voordat je de Xbox Series X gaat kopen. Op deze vraag kunnen we echter nog geen concreet antwoord bieden, aangezien Microsoft nog niks over de Xbox Series X haar prijs bekend heeft gemaakt. Diverse analisten verwachten echter dat de prijs van de Xbox Series X rond de 500 dollar gaat liggen, wat omgerekend ongeveer 425 euro kost. Het zal dus waarschijnlijk iets goedkoper zijn in vergelijking met de Playstation 5.

Xbox Series X kopen

Bij All About Guys zijn wij erg benieuwd wat de nieuwe Xbox met zich mee gaat brengen. Ga jij alvast wat geld opzij leggen om de nieuwe Xbox Series X te kopen?

Reacties