Het coronavirus is een feit. Nederland bevindt zich op dit moment in een intelligente lockdown. Deze maatregelen zijn getroffen om het aantal besmette coronapatiënten te verminderen, zodat ons zorgsysteem de druk nog aan kan. Dit betekent dat we komende tijd nog in quarantaine moeten gaan zitten. En dat is natuurlijk niet het leukste wat je kunt bedenken. Om elkaar te helpen, hebben we 5 tips opgesteld om je quarantaine een stuk leuker te maken!

 

1. Elke dag een gratis film

Ben jij een filmliefhebber? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Via Pathé Thuis kan je elke dag een gratis film krijgen. Dit moet je hiervoor doen:

Hou de Facebook en/of Instagram pagina in de gaten. Hier wordt elke dag een film + unieke code vrijgegeven. Vul de code in op https://www.pathe-thuis.nl/kado en activeer je presentje.

Heb je even geen tijd om de film te kijken? Dan is dat gelukkig geen probleem. Je kunt de film 30 dagen in je account bewaren, voordat deze verloopt.

Let op: je dient de code op dezelfde dag in te voeren. De volgende dag is deze niet meer geldig.

 

2. Volg een cursus

In plaats van de hele tijd te bingewatchen, kan je ervoor kiezen om je tijd te investeren in iets nuttigs, zoals een online cursus. Je kunt op diverse websites (gratis) cursussen volgen. Kennis is macht, dus durf in jezelf te investeren. Nu is toch niet veel naar buiten gaat, kan jij het geld dat je nu overhoud investeren in iets waardevols. Terwijl het merendeel zijn tijd besteed aan entertainment, vergroot jij je kennis en vaardigheden.

 

3. Online gamen

Hou je van spelletjes spelen? Dan hebben wij een aantal leuke tips. Als je een fan van shooters bent, dan hebben we goed nieuws voor je. Call Of Duty Warzone is op dit moment één van de populairste games op dit moment. En Warzone kan je helemaal gratis spelen! In deze Battle Royal nemen 150 spelers het tegen elkaar op. Je kunt ervoor kiezen om in teamverband te spelen of om lekker solo te gaan.

Liever spelen op een computer of mobiel? Dan hebben we een aantal klassiekers voor je. 

Ken je Spele.nl nog? Games, zoals Pinguin Slaan, Bubble Trouble of Goudmijn, kan je hier eenvoudig en snel spelen. Mocht je op zoek zijn naar iets meer avontuurlijks, dan hebben ook nog RuneScape. Je kunt de game zelfs op je mobiel spelen via de app, zodat je dit nostalgisch avontuur op je mobiel kunt herbeleven.

 

4. Bingewatchen

Nu streaming helemaal hot is, zijn er meer streamingdiensten dan ooit. Naast Netflix kan je ook gebruik maken van Videoland, Prime Video, Disney+ en natuurlijk Pathé Thuis. De komende tijd hoef je je dus niet te vervelen als het aankomt om films en series.

Was je met je beste vriend(in) of je liefde samen een serie aan het kijken? Dan is er oplossing bedacht, namelijk Netflixparty. Via deze website kunnen jullie gezamenlijk je serie kijken en kan er zelfs worden gechat. Even een plaspauze inlassen? Als jij de serie pauzeert, zal dit ook gebeuren bij de ander. Handig!

Top 5 beste Netflix series

5. Pak de dingen op die je altijd uitstelt

Hier hebben we allemaal wel eens last van: van die taken die je altijd uitstelt, omdat je er geen zin in hebt of geen tijd voor hebt. Even je muur witten, je rommel naar het grofvuil brengen of even de deurklink van de badkamer repareren. Nu we toch thuis in quarantaine zitten, hebben we wel voldoende tijd om dit op te pakken. 

 

Hopelijk hebben jullie wat aan onze quarantaine tips. Heb jij nog leuke tips? Laat het weten in de comments!

GamesGames

Reacties